Reppu-leirit

Repun täydeltä leirielämää

Reppu-leirit ovat perinteistä leiritoimintaa kaikille halukkaille, joita partiolaiset ovat järjestäneet jo vuodesta 1993 lähtien. Leirien vastuullisena järjestäjänä toimii partiolaisten aluejärjestö, Lahden alueen partiolaiset ry.

Reppu-leirit ovat avointa leiritoimintaa telttaleiriolosuhteissa, kaikista kesän riemuista nauttien ja leirien ohjaajina toimivat osaavat partiolaiset ammattileirinjohtajan johdolla.

Leiripaikkana toimii luonnonkaunis Hämeen Partiopiirin omistama Rismalahden partiomaja, Asikkalan Salonsaaressa, Päijänteen rannalla. Voit halutessasi ladata Rismalahden esitteen tästä.

Leirielämää voit seurata myös Reppu-leirien omilla Facebook-sivuilla.

Reppu-leirit 2018 esite A5 web.

Siirry ilmoittautumisiin tästä.

 

Elämyksiä ja kokemuksia 8–12 vuotiaille tytöille ja pojille. Tänä kesänä järjestetään erillinen leiri myös 13-15 ikäisille

  • Kesän täydeltä ulkoilmaelämää
  • Seikkailua maalla ja vesillä
  • Erilaisten käytännön leiritaitojen oppimista
  • Maittavaa leiriruokaa
  • Telttamajoitus (tarvittaessa kämppämajoitus partiomajassa). Teltat ovat leirinjärjestäjän puolesta.
  • Elämyksiä sekä kokemuksia vanhojen ja uusien kavereiden kanssa
  • Perinteistä leirielämää: uimista, leikkejä, lauluja, pelejä, iltanuotioita

Leirien tavoitteet

Leirien päämääränä  on tukea lasten kasvua ottaen huomioon hänen yksilölliset ominaispiirteensä. Tavoitteena on, että lapsi toimii aktiivisesti ja vastuuntuntoisesti suhteessa

  • omaan itseensä
  • toisiin ihmisiin
  • yhteiskuntaan ja ympäristöön

Nämä mahdollistavat tasaisen ja riittävän syvällisen kasvun lapselle.

Reppu-leirit ovat leirejä lasten ehdoilla ja ne on suunniteltu leiriläisiä varten; ajatuksenamme on tuottaa leiriläisille iloa, onnistumisen kokemuksia, opettaa leiritaitoja sekä luoda lapselle turvallinen ympäristö kokeilla, tutkia ja opetella uusia asioita.

Mitä leireillä oppii?

Leireillä on käytössä yksilöllisiä ja yhteisöllisiä kasvatusmenetelmiä. Yksilöllisiä taitoja jokainen lapsi oppii oman tasonsa mukaan, mutta leirien monipuolinen toiminta ja aktiviteetit opettavat lisäksi jokaiselle jotain uutta, kuten käden- ja retkeilytaitoja sekä ryhmässätoimimista.

Leirit ovat yksilöllisiä, ohjelma ja sisältö vaihtelevat olosuhteiden ja leiriläisten mukaan. Leireillä tutustutaan erilaisiin luonto- ja leiritaitoihin maalla ja vedessä. Ryhmätoiminnan ja omista tavaroista huolehtimisen oppimisen lisäksi leiriläiset voivat perehtyä esimerkiksi nuotion sytyttämiseen, kanootin käsittelyyn tai vaikkapa ongen valmistamiseen.

Kesän 2018 leirit

Leiripaikat täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä ja varapaikoille otetaan muutamia ilmoittautumisia.

  Ajankohta  Hinta Ilmoittaudu
Leiri 1. 06. – 08.6.2018 59 €
Leiri 2. 11. – 13.6.2018 59 €
leiri 3. 13. – 16.6.2018 59 € Ilmoittaudu tästä
Leiri 4. 18. – 21.6.2018 78 € Ilmoittaudu tästä
Leiri 5. 25. – 27.6.2018 59 € Ilmoittaudu tästä
Leiri 6. 27. – 29.6.2018 59 € Ilmoittaudu tästä
Leiri 7. 2. – 4.7.2018 59 € Ilmoittaudu tästä
Leiri 8. (K13) 4. – 6.7.2018 59 € Ilmoittaudu tästä

Huom! Leiri 8 on tarkoitettu 13 – 15 vuotiaille nuorille.

 

Leirimaksu sisältää kuljetukset leirialueelle ja takaisin, majoituksen, ruokailut sekä tapaturmavakuutuksen.

Leirille hyväksytyille lähetetään leirikirje viikolla 21. Lisätietoja leiristä ja leiriin liittyviä asioita voit kysellä Hämeen Partiopiiri ry:n partiotoimistolta Petri Loukolta, p. 050 3110 930 ja sposti petri.louko(at)partio.fi.

Ilmoittautuminen toimii maksusitoumuksena leirimaksuun. Ennen ilmoittautumisajan päättymistä 15.5.2018 tehdyt peruutukset vapauttavat leirimaksun maksamisesta.
Myöhemmin ilmoitetuista peruutuksista laskutetaan 8,50 € kulukorvaus.

Leirimaksu vähennettynä kulukorvauksella palautetaan, jos osallistumiselle on ylivoimainen este (esim. todistettu sairaus tai vastaava syy).