Osallistumis- ja peruutusohjeet

Kurssikäytännöt

Sähköinen kurssikirje – tarkista sähköpostiosoitteesi.

Kurssi- ja tapahtumakirjeet lähetetään pääsääntöisesti sähköpostilla kaksi viikkoa ennen kurssia tai tapahtumaa. Kirjeen yhteydessä toimitetaan kaikkien osallistujien yhteystiedot (nimi, asuinpaikkakunta, puhelinnumero, sähköpostisoite) kimppakyytien ja mahdollisten ryhmätyöjärjestelyjen sopimista varten. Varmista ilmoittautumisesi yhteydessä, että yhteystietosi ovat oikein jäsenrekisterissä. Voit päivittää tietosi myös itse Kuksa-jäsenrekisteriohjelmassa. Mikäli yhteystietojasi ei saa toimittaa muille osallistujille, ota yhteyttä Partiotoimistoon.

Kurssille osallistuminen

Lähtökohtaisesti kursseihin kuuluu yöpyminen, ellei kurssikuvauksessa muuta mainita. Kursseilla tulee olla läsnä koko kurssin ajan. Tarvittaessa ota yhteyttä kurssin johtajaan ennen kurssin alkua neuvotellaksesi mahdollisesta poikkeavasta läsnäoloajasta.

Kuvaaminen tapahtumissa ja kursseilla

Lahden alueen partiolaisten tapahtumissa ja kursseilla otetaan usein valokuvia, joita julkaistaan muunmuassa netissä ja sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa. Kuviin ei yhdistetä niissä esiintyvien henkilöiden nimiä, ellei siitä ole erikseen sovittu. Mikäli sinusta mahdollisesti otettuja kuvia ei saa julkaista, ota yhteyttä Partiotoimistoon viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Peruutuskäytännöt

Kurssit

Kurssiosallistuminen peruutetaan osoitteeseen petri.louko(at)partio.fi. Kurssimaksua ei laskuteta, jos peruutus tapahtuu neljä viikkoa ennen kurssin alkamista. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.

Lippukunta voi nimetä pois jääneen kurssilaisen tilalle toisen. Jos kurssilainen on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, kurssimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Todistus on toimitettava kuukauden kuluessa kurssin päättymisestä.

Ohjelmatapahtumat ja Lahden alueen partiolaisten yhteiskuljetukset

Ohjelmatapahtumiin ja Lahden alueen partiolaisten yhteiskuljetukseen ilmoittautuminen on sitova varsinaisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen, eikä osallistumismaksuja palauteta. Lippukunta voi nimetä pois jääneen osallistujan tilalle toisen. Jos osallistuja on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, maksut palautetaan lääkärintodistusta vastaan.