Tule mukaan Keilat kumoon -johtajahuoltoon 5.11.2020.

Lahden alueen partiolaiset järjestää poikkeus- ja juhlavuoden kunniaksi hieman helpotusta johtajien arkeen Keilat kumoon -tapahtuman merkeissä 5.11.2020 Lahden Keilahallilla.

Keilat Kumoon 2020 -tapahtuma on Lahden alueen partiolaiset ry:n lippukunnille ja lippukuntien johtajille tarkoitettu johtajahuollollinentoiminnallinen tapahtuma.
Tapahtumaan kutsutaan lippukuntien johtajakolmikot (lpkj, pestijohtaja,ohjelmajohtaja, lpk:n hallituksen jäsenet, sihteerit, sampot, akelat ja luotsit).

Keilat Kumoon 2020 on myös kilpailu. Yhden kierroksen kilpailussa ratkaistaan Lahden alueen partiolaisten henkilökohtaiset mestaruudet ja lippukuntakisanmestaruudet. Lippukuntakisassa lippukunnan tulokseen otetaan mukaan kolmenparhaan keilaajan tulos, yhteistulos ratkaisee voittajan.

Tapahtuman tavoitteena on tarjota mielekästä jajohtajahuollollista aktiviteettiä johtajille sekä, että jokainen osallistuja oppii hieman keilaamisen saloja. Tapahtumassa tutustutaan toisten lippukuntien johtajiin ja viihdytään.

Tapahtuman osallistumismaksu on 10€/osallistujalta ja se sisältää:

  • lyhyen opastuksen keilailun saloihin
  • keilajalkineet
  • ratavuokrat
  • pientä purtavaa
  • sekä tottakai kilpailujen palkinnot

Tapahtuman ohjelma:

18.30 Aloitus. Keilakenkien valinta ja pukeutuminen.
Ohjeet ja valmistautuminen.
18.45 Keilailu -opastus
19.00 Radalle, lämmittelyt ja harjoitusheitot
19.15 Kilpailukierros
20.00 Rata-aika päättyy, tuloskorttien palautus,
Tuloslaskenta alkaa. Kenkien palautus ja siirtyminen yläkabinettiin
20.15 Kahvi/Tee + pulla Yläkabinetissa
Palkintojen jako ja valokuvaus
20.30 Lopetus

Ilmoittautua voit partion asiointipalvelun kautta tai suoraan oheisen linkin kautta: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=38063