Citicap -hanke kutsuu partiolaisia toimimaan vihreämmän huomisen puolesta

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy , Lahden kaupunki ja Lahden Alueen Partiolaiset ry ovat yhteistyössä kehittäneet lippukuntien käyttöön CitiCAP -hankeen osalta ”Liiku viisaasti – kulje kestävästi” -ohjelmamateriaalipaketin, jota lippukunnat voivat hyödyntää kevään ja kesän 2020 aikana.

CitiCAP-hankkeessa testataan partiolaisten osalta henkilökohtaista liikkumisen päästökauppaa, rakennetaan uusi malli kestävän kaupunkiliikkumisen ohjelmaan, luodaan kevyt tietoalusta liikkumisen tiedolle sekä rakennetaan älykäs pyörätie

Kilpailuun osallistuville ryhmille on luvassa mukavia palkintoja kilpailusääntöjen mukaisesti.

Lisätietoa projektista ja ilmoittamisohjeet sekä aktiviteettikortit voit käydä lukemassa ja lataamassa osoitteesta: www.lap.partio.fi/citicap