Liiku Viisaasti – Kulje Kestävästi! 11.11.2019 Kallentalolla


11.11.2019 klo 18.00 – 20.00 Kallentalolla, Vähäntalonkatu 29, Lahti

Miten sinä ja lippukuntasi partiolaiset olette valmiina kestävämmän liikkumisen edistämiseen ja oman henkilökohtaisen hiilijalanjäljen pienentämiseen. Tule mukaan ideoimaan yhdessä Liiku viisaasti – Kulje kestävästi tehtäviä ja vinkkejä partio-ohjelman eri ikäryhmille.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lahden kaupungin CitiCAP-hankkeen kanssa.

CitiCAP-hankkeessa kehitetään ratkaisuja, jotka kannustavat ja mahdollistavat kaupunkilaisten osallistumisen ilmastonmuutoksen hillintään. Tavoitteena on, että liikkuminen olisi kaupunkilaisille vaivatonta ja vähäpäästöistä. Hankkeessa testataan liikkumisen henkilökohtaista päästökauppaa ensimmäisenä kaupunkina maailmassa.

OHJELMA

Tilaisuuden avaus 
Petri Louko, Hämeen partiopiiri ja Heidi Snellman, Lahden kaupunki

Kestävä liikkuminen nyt ja tulevaisuudessa
Ville Uusitalo, LUT-yliopisto

Työpaja

Työpajassa työstetään partio-ohjelmaan suunniteltuja kestävän liikkumisen tehtävien käytännön toimivuutta ja toteutusta. Miten tehtävät sopivat kestävämmän liikkumisen oppimiseen, edistämiseen ja palkitsemiseen ikäryhmittäin. Tavoitteena on sopia yhdessä myös vuoden 2020 aikana käynnistyvät aktiviteetit.

Työpajan juoksutus: Lahden kaupungin CitiCAP-hankkeen vuorovaikutussuunnittelija Heidi Snellman.

Yhteenveto ja jatkostepit

Lisätiedot: Petri Louko, petri.louko@partio.fi, p. 050 311 0930
Ilmoittautuminen: Tarjoilujen vuoksi ilmoittaudu 9.11.2019 mennessä petri.louko@partio.fi

Lämpimästi tervetuloa!