Tällä viikolla vietetään rauhanviikkoa

Ahdistavatko jatkuvat uutiset sodista ja konflikteista? Miksi ilmastonmuutosta ei torjuta tarpeeksi tehokkaasti, vaikka muuttuva ilmasto voi pahentaa konflikteja entisestään? Mitä nuoret voivat tehdä näille asioille?

Suomen Yk-nuorten järjestämä ensimmäisen Nuorten rauhanviikon (16.-21.9.2019) tarkoituksena on innostaa nuoret työskentelemään yhdessä rauhanomaisen tulevaisuuden puolesta.

Partiolaiset voivat viettää rauhanviikkoa esimerkiksi järjestämällä leffaillan ja katsomalla mieleisen rauhandokumentin/lyhytelokuvan joko nyt rauhanviikolla tai syksyllä 2019 omissa ryhmissään. Teemaan sopivia videoita tähän tarkoitukseen löydät osoitteesta: elavamuisti.fi.

Lisätietoa Rauhanviikosta saat osoitteesta: https://yknuoret.fi/rauhanviikko/ tai Yk-valiokunnan jäsen Linda Jokiolta, Lähteen Vartijat ry:stä, sposti ljokio(at)yahoo.com.