Tervetuloa retkeilemään Nastolan metsiin rennon kisailun merkeissä 12.-13-10.2019!

Retki on tarkoitettu samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Retki toteutetaan kilpailumuodossa, mutta tärkeintä on mukava yhdessä olo metsässä. Aiempaa kisakokemusta ei tarvita eikä varusteluettelo vaadi rautakauppareissua tai googlen apua. Kisan aikana yövytään metsässä ja näihin kisoihin makuupussi on hyödyllinen varuste, koska uniaikaakin jää.

Kilpailu käydään 2-3 hengen vartioissa. Osallistumismaksu on 30€/vartio ja laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään 30.9.2019 mennessä osoitteeseen timo.hannonen@mhy.fi. Ilmoittautumisessa mainittava Vartion nimi, vartion johtajan nimi ja hänen yhteystiedot (väh. sähköposti ja puhelin) ja mahdolliset ruoka ja muut rajoitteet. Tarkemmat tiedot kisoista lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Kilpailunjohtaja Nunde, timo.hannonen@mhy.fi, p. 040-740 3442 (ei 6.-15.9)

Kilpailunjohtajan sana:

”Pari vuotta sitten Johtajatulilla aloin ääneen muistella Salpausselän Partiolaisten syyskisojen yörastien mukavaa leppoisaa tunnelmaa. Sitä, että yörastilla saatettiin vaihtaa kuulumisia kilpakumppaneiden kanssa ilman hampaat irvessä kilpailua ja joskus jopa lainata esim. työkalujakin… Tässä hengessä idea sitten alkoi jalostumaan. Haluan järjestää kilpailut, joissa ei tarvitse pingottaa kilpailijana eikä järjestäjänä. Silti lupaan tehtäviä ja niiden arvostelua ja kilpailusta tulokset, mutta ennen kaikkea toivon osallistujille jäävän mieleen mukavan retken.”