Huippu rok Rismalahdessa

Lahden alueen partiolaisten ryhmänohjaajakurssia eli rok vietettiin talvisissa tunnelmissa ja kireässä pakkaskelissä 18.-20.1. Rismalahden partiomajalla Asikkalan Salonsaaressa kaikkiaan 23 osallistujan ja kuuden kouluttajan voimin kahdeksasta eri lippukunnasta Lahdesta, Iitistä, Hollolasta ja Kärkölästä.

Viikonlopun aikana perehdyttiin muun muassa ryhmähenkeen, ryhmäytymiseen, ikäkausiin, partio-ohjelmaan ja -menetelmään, toiminnansuunnitteluun sekä turvallisuuteen. Ja kaikkien näiden välissä muistettiin myös pelailla ja leikkiä.

Lippukunnat saavat varmasti osaavia ja motivoituneita uusia ryhmien apuohjaajia vastaisuudessa. Kurssi jatkuu toisella osalla 24.-25.8.2019.

Kurssin kuvia voit käydä katsomassa kurssilaisten itsensä tallentamina instagramissa #lappartiorok takaa. Lisää kuvia julkaisemme kurssista lähiaikoina nettisivuillamme.