Itsenäisyyspäivän soihtu- ja kynttiläkulkueet marssittiin Lahessa ja Nastolassa

Lahessa Vuorikadun koululta lähtenyt soihtukulkue keräsi reilut 200 osallistujaa. Loistavasti sujuneista järjestelyistä vastasi Lahden Katajaiset. Kulkueen saavuttua Ristinkirkolle, seppeleenlaskun jälkeen, partiomaisen iltahartauden piti Lahden Seurakuntayhtymän kasvatustyönsihteeri Mauno Nivala Harjunalustan Siniveljistä. Hartauden jälkeen koko soihtukulkueväki pääsi kahvittelemaan ja kahvitilaisuudessa alaleirinjohtaja Nella Heinonen tiedotti tulevan kesän Ilves 19 -piirileiristä.

Nastolassa kynttiläkulkueeseen osallistui n. 120 marssijaa. Tapahtuman järjestelyistä vastasi perinteiseen tapaan Nastapartion aikuispartiolaiset, Ikipartio. Kulkue päättyi sankarihaudoille seppeleen- ja kynttilänlaskuun, jonka jälkeen ilta jatkui lupauksenanto- ja hartaustilaisuudella Nastolan kirkossa. Eri ikäkausien lupaukset vastaanottivat pastori Anna-Maria Rämö, seurakunnan partiotyöntekijä Jaakko Kinnunen sekä lippukunnanjohtaja Juha Istukaissaari. Iltahartauden piti pastori Anna-Maria Rämö.

Kuvia tapahtumista näet kätevästi täältä.