Lap:n syyskokous läpi konseksuksessa

Lahden alueen partiolaisten syyskokous keräsi maanantaina 26.11. varsin yksimielisen edustuksen lahtelaisista partiolippukunnista vahvistamaan Lap:n toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019 hallituksen pohjaesityksen pohjalta.

Tulevan vuoden toimintasuunnitelmassamme korostuu erityisesti parempi tuki lippukunnille muun muassa kesän piirileiri Ilves19 ja nykyisten ja uusien tapahtumien osalta. Uutena tapahtumana tulee syksyllä järjestettävät johtajahuollolliset Rento-kisat.

Hallitukseen uutena jäsenenä valittiin Harjunalustan Siniveljien Joni Markkanen, 20.

Kokous päätti myös Reppu-leirien lakkauttamisesta kuluvan vuoden jälkeen. Uutisen asiasta voit käydä lukemassa tästä.

Voit käydä tutustumassa tulevan vuoden 2019 toimintasuunnitelmaan ja tapahtumakalenteriin Materiaalit -sivulta.