Lahden alueen partiolaisten ryhmänohjaajakurssi 1/2019

Ryhmänohjaajakoulutus on osa jokaisen samoajan partiotaivalta ja siihen sisältyy myös vähintään puolen vuoden mittainen johtamisharjoittelu, joka voidaan toteuttaa tarpojissa tai omassa samoajavartiossa, tarpeen mukaan myös nuoremmissa ikäkausissa yhdessä aikuisen kanssa.

Yksi viikonloppu ei riitä koulutukseen liittyvien aktiviteettien toteuttamiseen, vaan ROK kestää johtamisharjoitteluineen vähintään puoli vuotta.  Lahden alueen partiolaisten ryhmänohjaajakoulutus käsittääkin teoriaosan lisäksi jälkiosan. Koulutukseen yhdistetään myös samoajien aktiviteetteja. Samoaja saa harjoittelun ja ROK-aktiviteetit tehtyään oikeuden käyttää ROK-kurssimerkkiä. ROK on partiotapahtuma ja se toteutetaan partiomenetelmää käyttäen. Koulutukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikkien Lahden ja lähialueen partiolippukuntien jäsenet.

Lahden alueen partiolaisten vuoden 2019 ensimmäinen Ryhmänohjaajakurssi järjestetään 18.-20.1.2019 Hollolan Siikaniemen BP-majalla.

Kurssikirjeen löydät materiaaleistamme.

Ilmoittautuminen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=24420e

Johtaja: Lasse Lehtinen