Lahden alueen partiolaisten syyskokous 26.11.2018

Lahden alueen partiolaisten syyskokous järjestetään 26.11. ja nyt etsimme uusia hallitusjäseniä.

Kaikkihan tietävät että nuorissa on tulevaisuus! Ja sen paremman tulevaisuuden luomiseen tarvitsemme nyt taitavia ja näppäriä nuoria (vähintään 15 vuotias) toimimaan LAP:n hallituksessa ja viemään erityisesti ohjelmatoimintaamme eteenpäin. Älä kauhistu vaan lue rohkeasti eteenpäin!

Hallitustyöskentely ei ole tylsää paperipölyn nielemistä, vaan juuri niin dynaamista ja riehakasta kuin hallituksen jäsenten mielikuvitus antaa myöten. Nykyinen hallitus on päässyt kokemaan monia huikeita seikkailuja niin maalla, vesillä kuin ilmassa. Ja seikkailu jatkuu…

Odotamme hallitukseen valittavilta nuorilta hyviä sometaitoja! Huomaathan että nykyiseen tasoon verrattuna lähes kaikki nuoret ovat suorastaan multitalentteja somen käyttämisessä!

Älä missaa mahdollisuuttasi olla kehittämässä Lahden Alueen Parasta partiotoimintaa!

Halukkuutesi hallituspesteihin voit ilmoittaa Lasselle (lasse.lehtinen(at)partio.fi). Odotamme sinua sekä ei pesteihin ilmoittautuneita myös paikalle kokoukseen.

Varsinaisen kutsun syyskokoukseen saatte lippukuntaan erillisellä viestillä viimeistään viikolla 45 sähköposteihinne. Kokouksen materiaalit päivitämme myös nettisivuillemme osoitteeseen: https://www.lap.partio.fi/materiaalit/