Tekijäksi partion markkinointitapahtumiin

Tule tekijäksi partion markkinointitapahtumiin

Etsimme tekijöitä samoajaikäisista ja sitä vanhemmista mielenkiintoisiin mutta helppoihin markkinointitehtäviin kertomaan partiosta Metsä tulee torille – tapahtumaan 5.9., klo 9-17 sekä Kokonaisturvallisuusmessuille 7.-8.9., klo 9-19 ja 10-17. Lue tapahtumien ja tehtävien kuvaukset alta ja ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostaviin tapahtumiin.

Tapahtumat ovat osa alueellista partiomarkkinointia Lahden alueella ja toivommekin, että löydämme lippukunnista muutamia apukäsiä tapahtumien toteuttamiseen. Voit osallistua tapahtumien mahdollistamiseen juuri sinulle sopivina aikoina, joten laita viestiä, milloin ja miten pääset avuksi.

5.9.2018 Metsä tulee torille -tapahtuma,(Kariniemen ranta ja Pikku-Vesijärven puisto, Lahti)

Metsä tulee torille -tapahtuma on Metsäkeskuksen järjestämä monipuolinen metsäinen tapahtumapäivä Lahdessa, Kariniemen rannassa 5.9.2018.
Tapahtumaan odotetaan lähes 700 lahtelaista kuudesluokkalaista porrastetulla aikataululla, siten että jokainen luokka viettää tapahtumassa noin 2,5 h. Kello 14-17 tapahtuma suunnataan puolestaan alueen metsänomistajille. Tapahtuma-alueella on monipuolisesti metsäalan toimijoita ja metsäympäristössä toimivia harrasteyhdistyksiä. Esittelemme tapahtumassa partiota omalla pienellä telttakylällä vaahtokarkkeja paistellen ja nuotiokahvejä keitellen sekä partiotoimintaa tottakai toiminnallisesti esitellen.

 • Aikataulu:
  Klo 9-14 lahtelaiset kuudesluokkalaiset ja klo 14-17 alueen metsänomistajat ja muut metsäasioista kiinnostuneet.
 • Paikka: Kariniemen ranta
  Tapahtumapaikkana on Lahden Matkustajasataman kahviloiden ja Pikku-Vesijärven välissä oleva hiekkakenttä sekä Pikku-Vesijärven ympäristö.

Kokonaisturvallisuusmessut, (Messukeskus, Lahti)

Kokonaisturvallisuuden suurtapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa 7.-8. syyskuuta 2018.
Kokonaisturvallisuus 2018 tarjoaa mielenkiintoista ohjelmaa koko perheelle, ajankohtaista asiaa turvallisuudesta sekä viihdettä musiikista vauhdikkaisiin toimintanäytöksiin ja se on myös osa yläkoulujen koulupäivää.

 • Partio-osasto:
  Partiolaisilla on messuilla oma pieni osastonsa, jossa jaamme muun muassa ilmapalloja lapsille ja nuorille sekä esittelemme partiotoimintaa.
 • Security track:
  Security track on turvallisuusaiheinen, leikkimielinen kilpailu, joka järjestetään messukeskuksen sisätiloissa. Partiolaiset vastaavat yhdestä lyhyestä toiminnnallisesta rastista messujen aikana.
 • Aikataulu:
  Pe 7.9. 9-18
  La 9-18

Yhteydenotot ja lisätiedot: Lasse Lehtinen, sposti lasse.lehtinen@partio.fi, puh. 040-774 6090

(kuva: Pääkaupunkiseudun partiolaiset ry/Susanna Mikander)