Partiotoiminta alkaa Lahdessa – tule mukaan

Lahden alueen partiolippukuntien syksy lähtee parhaillaan käyntiin koloiltojen osalta ja uusia jäseniä otetaan lippukuntien toimintaan mukaan.
Voit etsiä itsellesi tai lapsellesi sopivan lippukunnan esimerkiksi Hämeen Partiopiirin Mukaan partioon -sivuston kautta tai tutustumalla lippukuntien nettisivuihin Lahden alueen partiolaisten lippukunnat-sivun kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Vapaaehtoiseksi partioon

Tiesithän, että voit tulla mukaan myös aikuisena ryhtymällä vapaaehtoiseksi ja mahdollistaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille. Lue lisää Suomen Partiolaisten sivuilta.

Partio onkin joustava harrastus, jonka voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksi. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä. Partiossa on lukematon määrä erilaisia tehtäviä eli pestejä – ja millaista pestiä ei vielä ole, sellainen pystytään keksimään.

Tervetuloa mukaan!