Avoin pesti – Metsäpäällikkö

Olisiko sinunkin aika tehdä jotakin oikeasti siistiä!?

Metsäkeskus yhteistyökumppaneineen järjestää Metsäpäivän Lahdessa 5.9.2018 kello 9-15. Lahden Alueen Partiolaiset on yksi valituista yhteistyökumppaneista ja sen vuoksi haemme

METSÄPÄÄLLIKKÖä

vastaamaan LAP:n toiminnallisesta rastista Metsäpäivässä. Metsäpäällikön pestissä olet antamassa partiomaista elämystä metsäpäivään tutustuville ja luonnollisesti saat vapaat kädet rastin toteuttamiseen rautaisella taustatuella maustettuna. Messutapahtuman omainen Metsäpäivä järjestetään upeissa rantamaisemissa sataman ja Pikku-Veskun välisellä alueella. Tapahtuman ensisijainen kohderyhmä on kuudesluokkalaiset ja paikalle odotetaan n. 600 – 900 koululaista. Luonnollisesti alueelle tulee myös muita kävijöitä.

Ilmianna omat tai kaverisi tiedot sekä taidot Lasselle sähköpostilla lasse.lehtinen(at)partio.fi tai puhelimella 040 – 774 6090. Sitten voit alkaa jännittämään pääsetkö eteenpäin hakuprosessissa vai tuletko jopa valituksi tehtävään. Lasse antaa myös luonnollisesti lisätietoa tapahtumasta.

Toimi nopeasti, sillä Metsäpäällikön paikkoja on vain yksi ja se täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.