Security Track -rastipäällikkö

Kokonaisturvallisuusmessujen yhteydessä järjestetään Security Track – koululaisille ja perheille suunnattu valtakunnallinen kokonaisturvallisuuden tietotaito-ohjelma, joka koostuu useista kiinnostavista ja opettavista tehtävärasteista. Yhden rastin järjestelyistä pääsee vastaamaan partiolaiset. Saamme järjestää kilpailuun yhden rastin, joka on ”partiolaisten näköinen”. Rasti voi olla jotakin tuttua ja turvallista esim. partiotaitokilpailuista lainattua tai sitten se voi olla jotakin aivan uutta ja ihmeellistä. Sen vuoksi LAP laittaa haettavaksi

Rastipäällikön pestin

Pesti tulee olemaan jotakin huikean erikoista partiourasi varrella. Pääset tiimisi kanssa toteuttamaan rastin kovassa seurassa ja näyttämään että vapaaehtoistyössä on voimaa sekä osaamista.

Kokonaisturvallisuusmessut ja Security Track järjestetään Lahden messukeskuksessa 7.-8.9.2018. Lisätietoa Security Track:ista oheisesta linkistä http://www.lahdenmessut.fi/fi/tapahtuma/kokonaisturvallisuus-2018?p=security-track–tietotaitokilpailu.

Rastipäällikkönä vastaat rastin toiminnasta ja miehityksestä. LAP:n hallitus auttaa sinua rastin järjestelyissä ja ideoinnissa aina kun avuntarvetta ilmenee.

Ilmoita halukkuudestasi Lasselle mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 15.6.2018 mennessä. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Ilmoittautumiset osoitteeseen lasse.lehtinen@partio.fi tai numeroon 040-7746090.