Lahden alueen partiolaisten ryhmänohjaajakurssit syksyllä 2018

Ryhmänohjaajakoulutus on osa jokaisen samoajan partiotaivalta ja siihen sisältyy myös vähintään puolen vuoden mittainen johtamisharjoittelu, joka voidaan toteuttaa tarpojissa tai omassa samoajavartiossa, tarpeen mukaan myös nuoremmissa ikäkausissa yhdessä aikuisen kanssa.

Yksi viikonloppu ei riitä koulutukseen liittyvien aktiviteettien toteuttamiseen, vaan ROK kestää johtamisharjoitteluineen vähintään puoli vuotta.  Lahden alueen partiolaisten ryhmänohjaajakoulutus käsittääkin teoriaosan lisäksi jälkiosan, joka järjestetään vuoden 2019 alussa. Koulutukseen yhdistetään myös samoajien aktiviteetteja. Samoaja saa harjoittelun ja ROK-aktiviteetit tehtyään oikeuden käyttää ROK-kurssimerkkiä. ROK on partiotapahtuma ja se toteutetaan partiomenetelmää käyttäen. Koulutukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikkien Lahden ja lähialueen partiolippukuntien jäsenet.

Lahden alueen partiolaisten vuoden 2018 toinen Ryhmänohjaajakurssi järjestetään 24.-26.8.2018.

LAP Ryhmänohjaajakurssi 2/2018 osa 1: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=21048

Johtaja: Ninni Uosukainen

 

Vuoden 2018 ensimmäisen ryhmänohjaajakurssin 2. osa järjestetään 25.-26.8.2018.

Lähetämme ensimmäiselle kurssiosalle osallistuneille kurssikirjeen ja ilmoittautumisohjeet sähköpostitse.

LAP Ryhmänohjaajakurssi 1/2018 osa 2: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=21047

Johtaja: Lasse Lehtinen

 

Ilmoittautumislinkit löytyvät myös Lahden alueen partiolaisten nettisivuilta osoitteesta: www.lap.partio.fi.