Lähde kehittämään ROK-kursseja

Ryhmänohjaaja -kurssit ovat yksi Lahden alueen partiolaisten tärkeimmistä vuosittaisista koulutuksista ja niiden tavoitteena on lyhykäisyydessään antaa samoajaikäiselle partiolaiselle perustiedot ja -taidot ryhmänjohtamisesta lippukunnassa.

Nyt etsimme jäseniä Rok-kurssien kehitysryhmään viemään koulutusta seuraavalle tasolle. Pesti alkaa kevään 2018 ja kestää vuoden loppuun.

Omaatko avoimen mielen sekä intoa käytännön toiminnan toteuttamiseen. Ehkäpä olet myös idearikas, tavoitteellinen ja koet mielenkiintoa kehittää ryhmänohjaajakoulutusta vastaamaan entistä paremmin lippukuntien toiveita.

Ryhmänohjaajakurssin kehitysryhmän jäsenenä pääset siis suunnittelemaan  ja kehittämään ryhmänohjaajakurssia seuraavalle tasolla ja olisit osa 3-4 hengen suunnitteluryhmää, jota johtaa Ko-Gi-kurssilainen Niina Uosukainen.

Anna ilmi itsesi, kaverisi, joku muu johtaja lippukunnastanne ja tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan parempaa ja laadukkaampaa partiokoulutusta.

 

Yhteydenotot ja lisätiedot

Niina ”Ninni” Uosukainen
ninni.uosukainen@gmail.com