Samoaja- ja vaeltajatapahtuma Savannille kaivataan yhä johtajaa

Juuri Sinä! Nyt olisi huippupesti tarjolla loistavalle tyypille jonka sydän sykkii samoaja- ja vaeltajatoiminnalle. Tehtävänäsi on järjestää tapaaminen samoaja- ja vaeltajaikäisille partiolaisille. Tehtävänäsi on huolehtia, että viikonloppu on niin sisällöltään kuin puitteiltaan pelkkää rautaa. Saat rekrytoida itsellesi parhaimman mahdollisen tiimin ja johdat tapahtuman tekijäjoukkoa.

Tämä voisi olla hyvä tilaisuus esimerkiksi partionjohtajanperuskurssiin tehtävän johtamisharjoittelun suorittamiseksi, joka kuuluu vaeltajaikäisten omaan ohjelmaan. Ilmoita kiinnostuksestasi tai ehdota jollekulle, joka voisi olla kiinnostunut! Tapahtumajohtajan tulee lähtökohtaisesti olla 18 vuotta täyttänyt.

Kiinnostuksesi savannin järjestämistä kohtaan voit ilmoittaa LAP:n hallituksen ohjelma- ja koulutustiimin Helmille (helmi.lilleberg(at)partio.fi ja 0440-505 479) tai/ja Maijalle (maija.ilmonen(at)partio.fi ja 044-588 1132).