Lahden alueen partiolaisten yhteinen sepeli 28.4.2018

Alku syksystä lippukunnista esitettiin toiveita lahden alueen partiolaisten yhteisille tapahtumille. Yksi toiveista oli sepeli, jolloin kaikissa lippukunnissa ei tarvitsisi järjestää omaa sepeliä.

Seikkailijapeli eli sepeli on juonellinen maastoleikki, jonka aikana testataan seikkailijoiden oppimia taitoja. Seikkailijapelissä on aina taustatarina, johon pelin tehtävät tavalla tai toisella liittyvät. Sen avulla kerrataan ja harjoitellaan opittuja asioita. Tärkeintä on, että sepeli on haastava ja hauska.

Mikään tapahtuma ei synny ilman tekijöitä, ei siis myöskään tämä. Nyt kaivataankin innokkaita ja idearikkaita toteuttajia sepelille. Olisitko juuri sinä kiinnostunut suunnittelemaan ja toteuttamaan sepeliä tai tunnetko jonkun, joka voisi innostua tästä? Tartu tilaisuuteen rohkeasti!

Kiinnostuksesi sepelin toteutamista  kohtaan voit ilmoittaa LAP:n hallituksen ohjelma- ja koulutustiimin Helmille (helmi.lilleberg(at)partio.fi ja 0440-505 479) tai/ja Maijalle (maija.ilmonen(at)partio.fi ja 044-588 1132).