Harrastemessut peruttu

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että lasten ja nuorten Harrastemessut, jotka on ollut tarkoitus järjestää kolmatta kertaa 25.–26.8.2018 Lahden urheilu- ja messukeskuksessa on peruttu.

 Järjestelyihin liittyen on tullut erilaisia haasteita, joiden vuoksi tapahtumasuunnitelma joudutaan tulevalta syksyltä peruuttamaan.

Samaan aikaan suunnitellun harrastemessuaikataulun kanssa järjestetään Lahti Fringe Festival, jonka aikataulu määräytyi kansainvälisen Fringe-festivaalikalenterin mukaan, eikä siihen voitu vaikuttaa. Tapahtuma laajentaa Lahden Taidelauantaita, jolloin mukaan tarvitaan laajasti koko kulttuurin ja kaikkien eri harrastetoimintoja tarjoavien yhdistysten kirjo ja tällöin kaupunki pystyy tarjoamaan koko harrastuskentälle hyvän alustan näyttäytyä ympäri kaupunkia.

Kartoitamme myös mahdollisuutta järjestää harrastekampanja kaikille harrasteita tarjoaville seuroille. Kampanjan tarkoituksena on tarjota harrastuksista kiinnostuneille mahdollisuutta kokeilla erilaisia harrastuksia kerran tai kaksi ilmaiseksi syys/kevätkauden alussa.

Peruuttamisesta ilmoitti Petteri Peltonen
palvelupäällikkö, pohjoinen alue
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4123, +358 50 559 4123

Lahden alueen partiolaiset etsii nyt uusia mahdollisuuksia markkinoida aina yhtä hienoa partioharrastusta Lahti Fringe Festival -tapahtuman osana.