Syyskokoukselta linjauksia vuoteen 2018

Lahden alueen partiolaisten vuosikokous keräsi alun toistakymmentä Lahden alueen partiolippukuntien edustajaa päättämään vuoden 2018 toiminnan linjauksista sekä valitsemaan uusia vastuunkantajia Kallentalolle torstaina 23.11.2017.

Enemmän jokaiselle

Näkyvimpänä muutoksena aiempiin, on varmastikin ohjelmatapahtumien huomattava lisääntyminen aiemmista vuosista ja se onkin suunniteltu ajatuksella jokaiselle jotakin, unohtamatta myöskään Suomen Partiolaiset ry:n ensi vuoden Luotsi-toimintaan keskittyvää ohjelmapainotusta.

Kokous lisäsi tapahtumakalenteriin myös Lahden alueen yhteisen SePeli:n eli seikkailijapelin, joten ikäkausiohjelmasta löytyy nyt siis jotain seikkailijoillekin, tarpojien KITT:n (koko ikäkauden tarpojatapaaminen), Samoja- ja vaeltajatapahtuman ja aikuisten K:lla tapahtumien lisäksi.

Uusi vanhoja jäseniä hallitukseen

Vanhoina uusina jäseninä vuosille 2018-2019 valittiin hallitukseen Jani Vestola ja Maija Ilmonen Nastapartio ry:stä. Näin ollen hallituksen kokoonpano pysyy täsmälleen samana kuin viime vuonna.

Kokouksen materiaalit, kuten toimintasuunnitelman ja talousarvion löydät Materiaalit -sivuilta.