Itsenäisyyspäivän soihtu- ja kynttiläkulkue sekä lupauksenanto

Hei lahtelainen partiolainen!

Juuri sinä olet tervetullut Lahden Alueen Partiolaisten perinteiseen soihtukulkueeseen Lahdessa ja kynttiläkulkueeseen Nastolassa. Molempien kulkueiden päätteeksi on lupauksenantotilaisuus.

Pukeudu partiomaisesti, mutta riittävän lämpimästi sää huomioiden. Muista heijastin!

Luonnollisesti partiolaisten perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kulkueita sekä osallistumaan lupauksenantotilaisuuksiin ja iltahartauksiin.

Soihtukulkue Lahdessa

Lahden kulkueeseen osallistuvat kokoontuvat itsenäisyyspäivänä 6.12.2010 Klo 16.15 Vuorikadun koulun pihalle (Vuorikatu 13, Lahti). Kulkue lähtee liikkeelle klo 16.30 ja kulkee reittiä: Vuorikatu – Aleksanterinkatu – Mariankatu – Torin läpi –Mariankatu – Ristin kirkko.

Seppeleenlasku ja kynttilöiden sytytys sankarihaudoille Ristin kirkolla. Tilaisuus alkaa klo 17.00 ja loppuu noin 17.30. Partiolaiset ovat mukana tilaisuudessa soihtujen kanssa. Lippukuntien liput ja Suomen lippu osallistuvat seppeleen laskuun. Sankarihaudoilla johtamisesta huolehtivat Lahtelaiset Lions-klubit.

Soihtukulkueen jälkeen n. 17:30 on vuorossa mukaan ilmoittautuneille lippukunnille Lahden alueen partiolaisten yhteinen lupauksenantotilaisuus Seurakuntien virastotalon seurakuntasalissa osoitteessa Kirkkokatu 5.

Lataa soihtukulkueen infokirja tästä.
Lataa tästä lupauksenantotilaisuuden infokirje.

Kynttiläkulkue Nastolassa

Nastolassa kokoonnutaan Kirpputori Pikkiksen (Kausantie 15, Nastola. Entinen K-extra Mikontori) pihalla kello 16:45, josta kulkue kulkee sankarihautausmaalle muistamaan sankarivainajia. Järjestäytyminen tapahtuu parijonoon ja kulkue lähtee liikkeelle kello 17:00.

Kulkueen reitti on Kausantie – Karhusillantie – Kukkastie – Kellotapulintie – Sankarihautausmaa.  Sankarihaudoilla osallistujat laskevat seppeleen ja kynttilät siellä annettujen ohjeiden mukaan, jonka jälkeen tapahtuma jatkuu kirkossa lupauksenantotilaisuutena sekä iltahartautena.

Mukaasi tarvitset hautakynttilän, joka lasketaan sankarihaudalle.